Nieuws

De laatste drie nieuws- en/of persberichten van FPC Dr. S. van Mesdag en/of het ministerie van Veiligheid & Justitie ziet u hieronder. Oudere berichten vindt u in het archief.

“Onder die stoere buitenkant zit vaak een hele kwetsbare laag”

“Onder die stoere buitenkant zit vaak een hele kwetsbare laag”
Lees hier het interview met Tonnis Meijer over het thema ‘Welvaart & Welzijn’. Verandert het leven in een tbs-kliniek je kijk op dit thema? 

Geplaatst op 20-3-2018

Open Dag op 17 maart 2018 geslaagd!

Open Dag op 17 maart 2018 geslaagd!
Ruim 650 mensen brachten afgelopen zaterdag een bezoek aan FPC Dr. S. van Mesdag. De bezoekers waren overwegend positief over de betrokkenheid, openheid en vriendelijkheid van medewerkers en patiënten en over de organisatie. Woorden die veelvuldig terugkomen in het gastenboek zijn: interessant, indrukwekkend, anders dan verwacht, boeiend,leerzaam, beter beeld gekregen en goed georganiseerd. Kortom: over twee jaar hebben wij er weer zin om de volgende Open Dag te organiseren!

Geplaatst op 19-3-2018

Alle plaatsen voor de Open Dag bezet

Alle plaatsen voor de Open Dag op 17 maart bezet
Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor de Open Dag op 17 maart. Op 5 februari schreven 680 mensen zich binnen een half uur in. Meer mensen kan FPC Dr. S. van Mesdag helaas niet ontvangen op 17 maart. Geplaatst op 5-2-2018

Meer nieuws

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons op Twitter!